• +3185 130 1935

L’Invitée


“invité (m), invitée (v):

invité d’honneur, invité de marque”

Daar waar mensenkennis, intuïtie en een stevig netwerk samenkomen. L’Invitée is in 2017 opgericht vanuit de gedachte
dat gelukkige mensen werken en leven met voldoening, vanuit intrinsieke motivatie, plezier en passie. L’Invitée is een boutique search kantoor voor toonaangevende MKB en corporate organisaties in de bouwsector. Wij creëren graag kansen die anders nooit voor mogelijk waren gehouden.
Kwaliteit en creativiteit zijn onze prioriteit en wij stellen de vraag achter de vraag. Wij werven met de empathische leiderschapsstijl en altijd met de wens van opdrachtgevers en professionals als kompas. Wij hechten waarde aan een warme, authentieke dienstverlening en wij voelen ons thuis in de regio als zowel op (inter)nationaal niveau.

Team

Alida de Boer

“Ervaren, ondernemende en ambitieuze business- en sparringpartner op het gebied van werving en selectie. Organisaties en mensen weet ik snel te doorgronden. Op zowel analytisch, recruitment, sales als marketing vlak heb ik mijzelf sterk ontwikkeld en zoek ik van nature de verbinding op met mensen. Ik ben gedreven, vastberaden en ik heb een open houding. Daarnaast weet ik anderen te motiveren en enthousiasmeren. Nieuwe situaties en mogelijkheden ga ik aan en ik richt mij graag op het creatieve en innovatieve aspect van een taak. Naast mijn opgedane werkervaring bij een drietal landelijke/regionale bureaus heb ik een achtergrond in bedrijfskunde en hospitality. Mijn oprechte interesse in opdrachtgevers en professionals, aandacht en gevoel voor mensen, mijn effort en veelzijdigheid omschrijven mij het beste. Neem gerust contact met mij op als jij op zoek bent naar deskundig advies inzake een search strategie in de bouwsector voor een strategische, commerciële of technische positie of wanneer jij op zoek bent naar een vertrouwd adviseur op het gebied van jouw carrière. “

Wij zullen ervoor zorgen dat jij de meest professionele en persoonlijke service ontvangt.


Referenties

WhatsApp chat