• +3185 130 1935

L’Invitée


“invité (m), invitée (v):

invité d’honneur, invité de marque”

Daar waar 10 jaar ervaring, mensenkennis, intuïtie en een stevig positief netwerk samenkomen. L’Invitée is in 2017 opgericht vanuit de gedachte dat gelukkige mensen werken en leven met voldoening, vanuit intrinsieke motivatie, plezier en passie. En dat het tijd is voor verandering. Het is onze missie om de markt verder te professionaliseren en op te leiden waar nodig.
L’Invitée is een boutique search kantoor en wij werken voor ondernemende, innovatieve MKB en corporate marktleiders in de bouw- en technische sector. Wij voelen ons thuis in de regio als zowel op (inter)nationaal niveau en hechten waarde aan een warme en authentieke dienstverlening.
Kwaliteit en creativiteit zijn onze prioriteit en wij stellen de vraag achter de vraag. Wij werven met de wens van opdrachtgevers als kompas en schuwen een pittige search oplossing niet. Met gelijkwaardigheid en empathie als uitgangspunt om zo samen de mooiste verbindingen tot stand te brengen.

Over Alida

Alida de Boer

“Op een missie om toptalent te vinden. Met 10 jaar ervaring in search ben ik een ondernemende, ambitieuze en bevlogen strategisch sparringpartner. Ik ben gedreven, vastberaden en ik heb een open houding. Naast mijn verworven kennis bij landelijke en regionale bureaus ben ik afgestudeerd als bedrijfskundige en heb ik een achtergrond in hospitality. Mijn oprechte interesse in opdrachtgevers en professionals, aandacht en gevoel voor mensen, mijn effort en veelzijdigheid omschrijven mij het beste. Neem gerust contact met mij op als jij op zoek bent naar deskundig advies inzake een search strategie in de bouw- en technische sector voor een strategische key positie, commerciële of technische rol of wanneer jij op zoek bent naar een vertrouwd adviseur op het gebied van jouw carrière. “

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.


Referenties

WhatsApp chat