• +3185 130 1935

CAREER CONSULTANCY

Testimonials

Ik heb Alida leren kennen als iemand die met oprechte interesse vanuit de verbinding het gesprek aangaat en mensen ‘ziet’. Ze ziet de unieke kwaliteiten en wensen van de kandidaat en wat deze nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren in een werkomgeving die bij hem of haar past. Anderzijds ziet zij de behoefte van de organisatie en weet daarmee de juiste match te maken. Oprecht en integer. Ik beveel Alida van harte aan!

Janny Lourens
HR Manager at PearlPaint Group

Groot respect heb ik voor de wijze waarop Alida search en selectie processen uitvoert. Zij combineert een scherpe zakelijke stijl met de juiste persoonlijke aandacht aan beide kanten van de tafel. Mooi om te zien hoe Alida haar bedrijf succesvol uitbouwt in een zeer competitieve markt! Zij is een top voorbeeld van hoe er nog verschil kan worden gemaakt in de executive search wereld. Ik zie uit naar verdere samenwerking.

Ian Scholten
Group Controller at IJB Groep

Alida is een professional met een fijne, warme en open instelling. Ze kijkt verder dan alleen ‘de papieren cv’. Ze kijkt naar je persoonlijkheid, naar het bedrijf en of deze samen gaan matchen. Ze staat voor een langdurige match. Ze heeft me een andere kijk gegeven op het vak recruitment en beveel haar dan ook echt aan!

Alet van Tuinen
Head of Sales at A.P. van den Berg

Alida is een warme, open en reflectieve professional. Zij is analytisch sterk in ontdekken wat het profiel is van kandidaten, zij weet snel naar boven te halen wat de werkelijke ambitie en drive is om zodoende een succesvolle match te waarborgen.

Jaap Huisman
CEO at Van den Berg Groep