• +3185 130 1935

Applicatiemanager

Applicatiemanager

Applicatiemanager 600 450 L’Invitée

LEMMER IJB Groep is toonaangevend speler in de betonproductenmarkt en marktleider in Nederland in het leveren van prefab heipalen, funderingsbalken, betonmortel en andere betonproducten. Het bedrijf is dé totaalontzorger waar het gaat om funderingsconstructies en is daarmee een veelzijdige funderingsspecialist.

In 1948 startte van der Kamp B.V. te Zwolle een nevenvestiging voor de handel in zand en grind in de de Noordoostpolder op het industrieterrein in Emmeloord. En zo is IJB Groep inmiddels ruim 70 jar verder en op vele vlakken marktleider in haar branche geworden. Niet alleen door de producten maar vooral ook door de mensen die er werken. Want een succesvol product ontstaat uit gezond gedachtegoed.

Over IJB Groep
Vanuit vier vestigingen in Lemmer, Emmeloord, Kampen en Lelystad werken er zo’n 300 medewerkers bij IJB Groep. Haar groeiende klantenkring bestaat uit vooraanstaande projectontwikkelaars, aannemers, heibedrijven, ingenieursbureaus, ontwikkelende bouwers en overheden. IJB Groep heeft oog voor omgeving en relaties en heeft een sterke klantenkring als fundering voor de toekomst.

In opdracht van IJB Groep zijn wij ter aanvulling van het IT-team op zoek naar een nieuwe collega in de uitdagende rol van Applicatiemanager.

Functieomschrijving
Als Applicatiemanager ben jij verantwoordelijk voor de optimalisatie en continuïteit van softwareapplicaties binnen de vier vestigingen van IJB Groep. Jij zorgt ervoor dat deze applicaties zo optimaal mogelijk aansluiten op de behoeften van de organisatie en bent daarmee de schakel tussen de business (de organisatie, afdelingen, softwaresystemen, gebruikers) en IT. Jij voegt waarde toe door jouw IT-kennis en kennis van bedrijfsprocessen.

Highlights
– minimaal 10 jaar ervaring;
– in een productie- en logistieke omgeving;
– kennis van ERP, JDE Edwards als belangrijke pré;
– teamspirit, bevlogen, klantgericht en gedreven;
– passie voor nieuwe technieken;
– commitment voor het komende decennium.

Reageren
IJB Groep werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’Invitée. Neem voor meer informatie over IJB Groep en de functie, procedurele vragen of het sturen van jouw sollicitatie gerust contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel met 06-20908151.