• +3185 130 1935

Technical Sales Manager

Technical Sales Manager

Technical Sales Manager 600 450 L’Invitée

HEERENVEEN – Smart Constructions ontwikkelt en bouwt efficiënte, maakbare en innovatieve constructies voor specialistische projecten in roestvast staal, aluminium en hoogwaardige staalsoorten voor uiteenlopende marktsegmenten als musea, de maritieme sector en architectuur.

Over DWK Group
Smart Constructions is opgericht in 2011 en is onderdeel van de DWK Group. Het team bestaat uit 10 medewerkers in totaal. Daarnaast valt onder de DWK Group ook Robust Systems (Food Processing) en De Wolff Konstruktiebedrijf. Sinds haar oprichting in 1955, heeft De Wolff Konstruktiebedrijf een solide reputatie opgebouwd in de staalindustrie en wordt er gebruik gemaakt van de modernste engineerings- en productiefaciliteiten.

Om de huidige positie te versterken zijn wij in opdracht van de DWK Group, ter aanvulling van het bestaande team op zoek naar een nieuwe collega in de ondernemende rol van Technical Sales Manager.

Functieomschrijving
Als Technical Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en verdiepen van goede klantrelaties voor Smart Constructions, Robust Systems en De Wolff Konstruktiebedrijf. Een veelzijdige rol waarin jij echt het verschil kunt maken op technisch en commercieel gebied, voor verdere groei van de DWK Group en het vergroten van het marktaandeel. Zowel lokaal, landelijk als internationaal. Daarnaast begrijp jij de charme van dit bedrijf.

Dit betreft een uitdagende en autonome functie met een brede verantwoordelijkheid waarbij je ook een deel van de tijd aan het reizen bent in verband met de landelijke en internationale relaties. Je brengt een goed netwerk mee waar je mee van start kunt gaan. Jij weet dat het tijd kost om de markt te ontginnen en dat er een lange lead time mee gemoeid is. In deze rol zul jij in eerste instantie beginnen met het in kaart brengen van pet food bedrijven voor Robust Systems. Dit is een positie met impact.

Highlights
– 10-15 jaar ervaring;
– in een (internationale) technische omgeving;
– een warm netwerk in de staalindustrie is een pré;
– commercieel en een stevige gesprekspartner;
– efficiënt stakeholdermanagent, zakelijk en integer;
– een collegiale verbinder.

Reageren
Smart Constructions werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’Invitée. Neem voor meer informatie over de functie, procedurele vragen of het sturen van jouw sollicitatie gerust contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel met 06- 20908151.