• +3185 130 1935

Search

Als alleen het beste goed genoeg is.

Het vinden van de juiste persoon voor een vaste en complexe functie is vaak een lastig en tijdrovend proces. Met onze ervaring en expertise helpen wij jou bij het aanscherpen van jouw wervingsvraagstuk en te reduceren tot de kern.

Wij nemen royaal de tijd om de bedrijfsdoelstellingen, team en cultuur, de specifieke functie-eisen te doorgronden en te begrijpen zodat wij de beste kandidaat kunnen presenteren die jij nodig bent voor een professionele toekomstbestendige organisatie.

Wij hebben een scherp oog voor talent. Professionals met een schaars profiel voor strategische key posities, commerciële en technische rollen met HBO of WO niveau worden door ons persoonlijk, discreet en doeltreffend benaderd op basis van een solide functieprofiel. Met de krachtige inzet van een dedicated search richten wij ons op de mobilisatie van de latent zoekende kandidaat.

Onze samenwerkingen zijn gebaseerd op exclusiviteit, vertrouwen en altijd met het oog op de lange termijn. Wij werken op basis van retained search, met een fixed fee en geven een garantie van 6 maanden. Onze excellente diensten leiden tot rijke, persoonlijke en interessante relaties.


Onze signatuur & strategie

01

Scope

Bespreken, opstellen en definiëren van het functieprofiel.

02

Identificatie

Opzet search, inzet netwerk en uitrol branding campagne.

03

Longlist

Bespreking en revisie longlist met matchende profielen.

04

Interviews

Diepte-interviews en Big Five assessments met shortlist kandidaten.


Referenties

Wij zullen jouw opdracht met de grootste zorg en aandacht uitvoeren.

WhatsApp chat