• +3185 130 1935

SEARCH

Als alleen het beste goed genoeg is.

Het vinden van de juiste persoon voor een vaste functie is vaak een lastig en tijdrovend proces. Wij helpen jou graag bij het aanscherpen van jouw search met onze ervaring en expertise.

Wij nemen de tijd om jouw bedrijfsdoelstellingen, cultuur en de specifieke functie-eisen te begrijpen zodat wij de ideale en beste kandidaat kunnen presenteren die jij nodig bent. Professionals met een schaars profiel voor strategische functies worden door ons persoonlijk en discreet benaderd.

Onze relaties zijn gebaseerd op exclusiviteit, vertrouwen en altijd met het oog op de lange termijn. Wij werken op basis van retained search, geven een garantie van 6 maanden en richten ons op posities vanaf het 50K salarissegment. Onze excellente, high-end executive search diensten leiden tot langdurige, persoonlijke en inspirerende relaties.


Onze werkwijze

01

Scope

Bespreken, opstellen en (her)definiëren van het functieprofiel.

02

Identificatie

Opzet search, inzet netwerk en uitrol branding campagne.

03

Longlist

Bespreking en revisie longlist met matchende profielen.

04

Interviews

Diepte-interviews en assessments met shortlist kandidaten.


Referenties

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of stuur jouw vacature per e-mail. Wij nemen binnen één dag contact met jou op. Wij zullen jouw opdracht met de grootste zorg uitvoeren.

WhatsApp chat