• +3185 130 1935

Search

Als alleen het beste goed genoeg is.

Het vinden van de juiste persoon voor een vaste en complexe functie is vaak een lastig en tijdrovend proces. Met onze ervaring en expertise helpen wij jou daarom graag bij het aanscherpen van jouw search. Wij nemen de tijd om de bedrijfsdoelstellingen, team en cultuur, de specifieke functie-eisen te doorgronden en te begrijpen zodat wij de ideale en beste kandidaat kunnen presenteren die jij nodig bent en kwalitatief bijdraagt aan de actuele fase van jouw bedrijf of organisatie.

Wij hebben een scherp oog voor talent. Professionals met een schaars profiel voor strategische, commerciële en technische functies met HBO of WO niveau worden door ons persoonlijk en discreet benaderd. Met de krachtige inzet van een dedicated search richten wij ons op de mobilisatie van de latent zoekende kandidaat.

Onze samenwerkingen zijn gebaseerd op exclusiviteit, vertrouwen en altijd met het oog op de lange termijn. Wij werken op basis van retained search en geven een garantie van 6 maanden. Onze excellente, high-end search & selection diensten leiden tot duurzame, persoonlijke en inspirerende relaties.


Onze signatuur & strategie

01

Scope

Bespreken, opstellen en definiëren van het functieprofiel.

02

Identificatie

Opzet search, inzet netwerk en uitrol branding campagne.

03

Longlist

Bespreking en revisie longlist met matchende profielen.

04

Interviews

Diepte-interviews en assessments met shortlist kandidaten.


Referenties

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of stuur jouw vacature per e-mail. Binnen één dag nemen wij contact met jou op. Wij zullen jouw opdracht met de grootste zorg uitvoeren.

WhatsApp chat