• +3185 130 1935

Carrière

Testimonials

Krachtig, positief, empatisch & analytisch heel sterk, durft de dingen te benoemen. Ik vond Alida een verademing in haar gelijkwaardigheid in de gesprekken die we gevoerd hebben aangaande een vacature waar ze me voor benaderd heeft. Ze geeft vertrouwen en is open in haar manier van communiceren. Bovendien is ze gezegend met een heerlijke en verfrissende dosis pit. Ze heeft laten zien dat ze out of the box kan denken en echt in staat is verder te kijken dan een CV. Alida is gedreven in hetgeen waar ze voor staat: verbinding!

Inez Adema, Project Officer Refit & Services bij Feadship; De Vries Scheepsbouw Makkum

Groot respect heb ik voor de wijze waarop Alida search en selectie processen uitvoert. Zij combineert een scherpe zakelijke stijl met de juiste persoonlijke aandacht aan beide kanten van de tafel. Mooi om te zien hoe Alida haar bedrijf succesvol uitbouwt in een zeer competitieve markt! Zij is een top voorbeeld van hoe er nog verschil kan worden gemaakt in de executive search wereld. Ik zie uit naar verdere samenwerking.

Ian Scholten, Business Manager Planning & Development bij IJB Groep

Alida is een frisse wind in acquisitie land. Met haar vlotte, open aanpak weet zij goede combinaties te leggen tussen de persoon, diens kwaliteiten en het bedrijf dat invulling zoekt voor een nieuwe positie. Op een prettige, respectvolle en persoonlijke manier houdt ze de juiste stroom in de processen. Een verademing om mee te werken.

Manuela Smith, Sales & Business Development bij Solinso

WhatsApp chat