Contact opnemen

L’Invitée
info@linvitee.eu
085-1301935
Heerenveen-Zuid

085-130 1935

info@linvitee.eu

L’Invitée

Business Unit Manager

Als Businessunit Manager ben je, samen met het businessteam, verantwoordelijk voor de promotie en verkoop van alle projectwandbekledings producten wereldwijd. Qua collectie ontwikkeling en groei ligt de focus op continentaal Europa. Hierbij worden de Benelux, Duitsland en Frankrijk direct bewerkt en de rest van Europa via distributiepartners.

Het team bestaat uit een accountmanager industriële klanten een drietal accountmanagers architecten en twee binnendienst medewerkers. Er wordt gezocht naar verdere uitbreiding van dit team. De businessunit manager is onderdeel van het managementteam  en rapporteert aan de CEO. De businessunit heeft zeer ambitieuze groeiplannen. Naast omzetverantwoordelijkheid horen ook het verder versterken en uitbouwen van de projectwandbekledingsorganisatie (mensen, processen en systemen) tot het takenpakket.
Naast de aansturing van het commerciële team, werkt de businessunit  manager nauw samen met marketing, design en R&D. De businessunit manager onderhoudt ook zelf contact met potentiële architecten, interieurontwerpers en opdrachtgevers.

Ideale kandidaat

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende sales rol;
  • Een netwerk binnen de architectuur;
  • Financieel ben je sterk onderlegd;
  • Je hebt gevoel voor en affiniteit met design en kleur trends in de interieur markt;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits en Frans is een pre);
  • Je combineert resultaatgerichtheid met een mensgerichte benadering;
  • Je werkt nauw samen en maakt makkelijk verbinding met collega-managers.

Aanbod

Salaris: 85K – 100K
Neem voor meer informatie over de voorwaarden en het betreffende bedrijf contact met ons op.

Reageren

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Neem dan contact op met Alida via 06-2908151 en stuur je cv inclusief motivatie naar alida@linvitee.eu.