• +3185 130 1935

Safety & Security Manager – Kinwell (vervuld)

Safety & Security Manager – Kinwell (vervuld)

Safety & Security Manager – Kinwell (vervuld) 600 450 L’Invitée

LEEK – Kinwell is een familiebedrijf dat in 1986 werd opgericht als Telecom Service Groep. Het succesverhaal begint op de zolderkamer van Willem en Henny Pastoor in De Wilp, begin jaren tachtig. De tijd van faxen, telefooncentrales, kantoorautomatisering en telecompioniers.

Het bedrijf neemt een vlucht als handel overgaat in dienstverlening en die dienstverlening steeds verder uitbreidt. Inmiddels heeft de tweede generatie Pastoor het stokje overgenomen en opereert het bedrijf landelijk vanuit Leek, Heerhugowaard en Zwolle, met activiteiten op het gebied van ICT, zakelijke telefonie, zorgtechnologie en beveiligingssystemen.

Hoewel de technologie van nu niet te vergelijken valt met die uit 1986, is één ding altijd gelijk gebleven: de sterke band met haar klanten. Sommigen zijn er al vanaf het begin bij. Kinwell wil een betrouwbare partij zijn en doen dan ook altijd een extra stap. Haar noordelijke nuchterheid en deskundige mensen maken dat veel klanten al heel lang prettig met hun samenwerken.

In opdracht van Kinwell zijn wij in verband met groei op zoek naar een nieuwe collega voor in de rol van Accountmanager MKB ter aanvulling van het bestaande salesteam (12 fte).

Functieomschrijving

In deze rol geef jij leiding aan de afdelingen sales, service en uitvoering binnen de divisie Telecom Service Security. Op bevlogen wijze stuur en coach jij in totaal 30 medewerkers aan die jij weet te binden en boeien.

Samen met de afdeling sales stel jij het commerciële plan op en weet jij de beoogde doelstellingen met elkaar te realiseren. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van leveranciers en partners.

Jouw focus ligt op het verder ontwikkelen van de afdelingen, het optimaliseren van de processen en het bieden van kwaliteit richting de klant. Jij vormt de verbindende factor binnen de afdelingen. Jij weet wat er speelt en kent de mens en het proces door en door.

Jij bewaakt de lopende processen en bent gefocust op kwaliteit en efficiency. Daarnaast bewaak jij de regeling brandmeldinstallaties en de nationale beoordelingsrichtlijn BORG.

Het betreft een veelzijdige rol met een commercieel technisch karakter waarin jij echt het verschil kunt maken. Jij rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Kandidaat profiel

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar managerial ervaring bij voorkeur in een soortgelijke omgeving waarbij kennis en ervaring met beveiligingssystemen en affiniteit met techniek een pré is;
  • Jij hebt een commerciële, slagvaardige drive en jij voelt de klant uitermate goed aan;
  • Communicatief ben jij zeer vaardig en weet jij op de juiste toon te communiceren, zowel intern als extern;
  • Met gemak weet jij te schakelen tussen commercie en de technische inhoud;
  • Jij hebt kennis van de nationale beoordelingsrichtlijn BORG, de relevante wet-en regelgevingen en certificeringen;
  • Jij bent authentiek, duidelijk in jouw handelen en positief ingesteld;
  • Jij bent organisatie- en omgevingssensitief;
  • Als leider ben jij daadkrachtig, empathisch en vooruitstrevend.

Aanbod

Werken bij Kinwell betekent onderdeel zijn van een familiebedrijf in een professionele en dynamische werkomgeving waar werkplezier bovenaan staat. Jij ontvangt uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een auto, laptop, telefoon, een interesante bonusregeling, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband.  Jij komt te werken bij een solide werkgever met technische uitdagende en veelzijdige projecten. Er wordt hard met elkaar gewerkt in een ondernemende setting.

Reageren
Kinwell werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’Invitée. Neem voor meer informatie inzake de functie, procedurele vragen of het sturen van jouw sollicitatie contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel gerust met 06-20908151.

WhatsApp chat