• +3185 130 1935

HR Adviseur regio Oost – Van Wijnen (vervuld)

HR Adviseur regio Oost – Van Wijnen (vervuld)

HR Adviseur regio Oost – Van Wijnen (vervuld) 600 450 L’Invitée

ARNHEM – Van Wijnen is ervan overtuigd dat bouwen meer is dan het realiseren van een gebouw alleen. Betrokkenheid bij de uiteindelijke gebruikers van de gebouwen levert werken op die ‘leven’, waar mensen zich thuis voelen en kunnen groeien. Dat is waar Van Wijnen zich hard voor maakt.

Van Wijnen kent een decentrale structuur met meerdere regio’s en vestigingen, waar ondernemerschap en persoonlijke groei voorop staan. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, hoge betrokkenheid, een sterke onderlinge verbinding en een open bedrijfscultuur. Van Wijnen heeft een landelijke dekking, 25 vestigingen en ruim 2.150 medewerkers. Van Wijnen is dicht bij haar klanten georganiseerd.

Elke dag samen bouwen aan een ruimte voor een beter leven is wat Van Wijnen doet. Door te initiëren, ontwikkelen, realiseren en beheren van projecten, producten en diensten in de domeinen, wonen, zorgen, leren, recreëren en werken. De bouwmarkt is sterk in ontwikkeling en biedt volop nieuwe kansen. De vraag verandert en vraagt om klantgerichtheid, snelle time-to-market en een scherp oog om uitdagingen om te zetten in een strakke organisatie en efficiënte processen. Van Wijnen heeft de ambitie om als ontwikkelende bouwer, met sterk regionaal ondernemerschap, verder te groeien en kansen te verzilveren.

Van Wijnen regio Oost kent 4 vestigingen; in Eibergen, Deventer, Arnhem en Brummen; in totaal zo’n 200 medewerkers. Regio Oost valt met Noord onder de gezamenlijke regio Noord-Oost en hier profiteer jij van het beste van twee werelden. Enerzijds bij een van de grootste specialisten van het land en met alle mogelijkheden om jou zelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club werknemers. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal.

Van Wijnen regio Noordoost is geen familie, maar zo voelt het wel. Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden ze van en de klanten ook. Het maakt Van Wijnen trots dat ze zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie.

In opdracht van Van Wijnen zijn wij op zoek naar een zelfstandige en gedreven HR Adviseur voor in de regio Oost met als standplaats Arnhem. Het betreft een rol van 40 uur, waar 32 uur tot de mogelijkheden behoort en bespreekbaar is.

Functieomschrijving

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de gehele HR-operatie in de regio Oost en adviseer en ondersteun jij de directie van de vestigingen bij de vertaling, ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het HR-beleid. Jij bent gedreven om iedere dag het beste in de mensen bij van Van Wijnen naar boven te halen.

Vanuit de visie, ambitie en de strategische personeelsplanning initieer jij samen met het HR-team HR-beleidsontwikkeling met focus op groei en kwaliteit in de regio. Jij rapporteert aan de HR Manager en bent onderdeel van het regionaal HR-team bestaand uit een 2 HR adviseurs en een HR support medewerker. Daarnaast werk jij samen met jouw collega’s van het Shared Service Center in Baarn.

Als HR Adviseur ben jij een goede en inhoudelijke adviseur, sparringpartner en gesprekspartner op niveau voor de vestigingsdirecties. Jij neemt de vestigingen mee in de toegevoegde waarde van HR en jij bouwt aan verdere professionalisering van de organisatie. Jij fungeert als zichtbaar aanspreekpunt en vraagbaak voor de regio en bent de schakel tussen de medewerkers en het management. Jij zorgt voor de juiste borging van HR-instrumenten waarbij jij de landelijke lijn niet uit het oog verliest en jij ondersteunt de vestigingen op operationeel gebied. Jij onderneemt proactief actie en hebt focus op de ontwikkeling van de mens binnen jouw regio.

Onder de resultaatgebieden van jouw en je HR-collega’s vallen o.a. personeelsplanning, recruitment, digitalisering, data en kwaliteit, leren en ontwikkelen, coachen en motiveren, veiligheidsbewustwording, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, digitalisering en vitaliteit

Jij draagt een belangrijke en actieve bijdrage aan het vergroten van het lokale marktaandeel, het beleid van de vestigingen en het groeien in omzet. Hierbij staan transformatie naar een zorgvuldige operationele invulling en beleidsmatige aanpak met eigenaarschap en eindverantwoording centraal, passend bij de toekomstige schaal van de regio.

HR is binnen Van Wijnen volop in ontwikkeling, ook in de regio. De nadruk ligt in deze rol op het ondersteunen van de vestigingen in integraal management en leiderschapsontwikkeling is daarbij een belangrijk onderwerp. 

Kandidaat profiel

 Als ervaren HR Adviseur breng jij mee;

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting HRM/Bedrijfskunde;
 • Zo’n 10 jaar werkervaring als HR Adviseur bij voorkeur in een technische omgeving;
 • Met gemak schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Jij bent zowel beleidsmatig en operationeel sterk;
 • Initiatiefrijk, een hoge mate van zelfstandigheid,
  pragmatisch, hands-on en can-do mentaliteit;
 • Daadkrachtig, analytisch sterk onderlegd en een stevige persoonlijkheid;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en daarnaast coachend en motiverend vermogen;
 • Kennis van HR-instrumenten;
 • Jij bent extern gericht. Jij denkt van buiten naar binnen en weet dit goed te vertalen naar de normen, cultuur en het DNA bij Van Wijnen;
 • Verbondenheid met de regio;
 • Affiniteit met en interesse in techniek;
 • Jouw werkstijl is geordend, accuraat, zorgvuldig en netjes;
 • Op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de bouw;
 • Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk, emotioneel ben jij intelligent. In jouw handelen ben jij empathisch, integer en respectvol;
 • Jij brengt als persoon en vakinhoudelijk senioriteit mee;
 • Omgevingssensitief, organisatiebewust en overtuigingskracht.

Aanbod

Van Wijnen is als een van de eerste Nederlandse bouwbedrijven uitgeroepen tot Top Employer 2022. Het bewijst daarmee dat het de nadruk legt op de behoeften, het welzijn en de ontwikkeling van de 2.150 collega’s. Binnen Van Wijnen proef jij de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Er is aandacht voor de mens en er wordt sociaal en zorgzaam met elkaar omgegaan. Zo wordt er formeel en informeel veel georganiseerd, personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten. Van Wijnen geeft jou de gelegenheid om naast het werk maatschappelijk bezig te zijn. Bovendien wordt jou alle ruimte gegeven om jezelf te ontwikkelen en kom jij te werken in een inspirerende omgeving. Bij Van Wijnen wordt er samengewerkt aan ruimte voor een beter leven. Dat zie je terug in wat ze doen, maar ook in wie ze zijn: oprecht, gedreven en grensverleggend. Jij bent meer dan welkom op één van de 25 vestigingen.

Reageren
Van Wijnen werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’Invitée. Neem voor meer informatie inzake Van Wijnen en de functie, procedurele vragen of het sturen van jouw sollicitatie contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel gerust met 06-20908151.

WhatsApp chat