• +3185 130 1935

Directeur Gebouwservices Noord – BAM Bouw & Techniek (vervuld)

Directeur Gebouwservices Noord – BAM Bouw & Techniek (vervuld)

Directeur Gebouwservices Noord – BAM Bouw & Techniek (vervuld) 600 450 L’Invitée

GRONINGEN – BAM is een van de grootste bouwondernemingen van Europa en ze nemen leidende marktposities in. Met zo’n 16.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand, waarbij duurzaamheid, innovatie en digitalisering voorop staan. Van tunnels en ziekenhuizen in Nederland tot havens en musea in het verre buitenland. Jij komt BAM tegen in elke fase van het bouwproces: van projectontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud.

Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep bieden ze een totaalaanbod als strategisch partner, van planvorming en bouw tot langdurige exploitatie en onderhoud: ze zijn een partner voor de volledige levenscyclus van een gebouw. In alle windstreken van Nederland is BAM vertegenwoordigd met regiokantoren. Daarnaast zijn er landelijk opererende marktspecialismen binnen de utilitaire en industriële markten. BAM wil herkenbaar zijn in de markt en dicht bij de klant staan.

BAM Bouw en Techniek richt zich op commerciële en technische ontwikkeling, voorbereiding en realisatie van utiliteitsbouwwerken in Nederland. BAM Bouw en Techniek realiseert huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie, ruimte én installaties die klaar zijn voor de veranderende functie en technologie van de toekomst.​ BAM kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij BAM. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van de gebouwen en oplossingen die flexibel zijn in functie en ruimte.

Duurzaamheid, reductie van energieverbruik en beperking van CO2-uitstoot zijn actuele thema’s. Ontwikkelingen in de circulaire economie motiveren om voor elke vraag een duurzame oplossing te bieden. Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM heeft de ambitie voorop te lopen bij deze vernieuwingen.

Het regiokantoor Noord richt zich op utiliteitsbouwprojecten en beheercontracten die BAM bedient met een eigen 24/7 beheer en onderhoudsteam. Zo voorziet BAM in de gehele levenscyclus van een gebouw. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip. Met de vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken ze over alle kennis en ervaring om elk onderhoudsproject aan te kunnen.

Functieomschrijving en kandidaat profiel

Jij bent een ervaren people manager met ruime leidinggevende ervaring binnen organisaties die technische oplossingen bieden voor haar klanten. Hierbij denk jij op strategisch niveau mee met onze klanten om te komen tot een duurzame relatie. Door jouw verbindende leiderschapsstijl ben jij goed in staat de klantvraag te vertalen naar de operationele organisatie zodat de juiste oplossing wordt geboden.

Jij hebt eerder een organisatie van deze omvang en met deze functionaliteit geleid waarbij jij verantwoordelijk was voor het totale resultaat. In de vestiging waar jij gaat werken ligt de nadruk van jouw rol op het verbeteren van de kwaliteit van de basis dienstverlening. Dit doe jij door processen te optimaliseren en nieuwe werkwijze te borgen in de teams.

De dynamiek die met deze business gepaard gaat, heb jij dan ook doorleefd. Daardoor begrijp jij de belangen en gelaagdheid binnen onze klantgroepen, en weet hoe te schakelen binnen deze context. Klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en continuïteit zijn belangrijke pijlers. Door jouw intrinsieke interesse in de medewerkers en het primaire proces van de klant ben jij snel in staat deze pijlers te borgen in de organisatie.

Op heldere wijze verwoord jij de visie van de organisatie, en met jouw natuurlijke sensitiviteit voor de motieven van de ander verwerk jij de klantbehoefte in de operatie. Als ervaren leider stimuleer jij de continue verbetering van processen, en ga je adequaat om met de behoeften van de klant. Hierbij betrek je alle lagen van de organisatie en jij zoekt de samenwerking op, zodat de operatie succesvol blijft draaien.

Met jouw sterke analytische vaardigheden en uitstekend begrip van bedrijfskundige principes en contractuele onderwerpen draag jij de financiële verantwoordelijkheid. De commerciële doelstelling behaal jij omdat jij oprecht betrokken bent, en met een nuchtere, no-nonsense mentaliteit in het leven staat.

Jij hebt een wo-opleiding afgerond (of een hbo-opleiding, met wo-werk- en -denkniveau). Daarnaast heb jij ervaring en een opleiding in de bedrijfskunde, installatietechniek, facility management of een andere relevante opleiding.
Jij past bij de organisatie als jij een open, toegankelijk persoon bent. Jij stimuleert samenwerking, intern en extern, en zoekt op alle fronten verbinding.

Aanbod

Werken bij BAM Bouw en Techniek Noord, is werken bij een trots bedrijf. Verbinding met klanten en collega’s staan bovenaan de prioriteitenlijst. Een team waar de sfeer hecht is in een multidisciplinaire setting. Op jouw werk en daarbuiten zie jij altijd waar BAM met veel collega’s hard aan werkt; bijzondere, complexe maar bovenal integrale utiliteitsbouw projecten.

Reageren
BAM Bouw & Techniek werkt voor de invulling van deze vacature samen met L’Invitée. Neem voor meer informatie inzake de functie, procedurele vragen of het sturen van jouw sollicitatie contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel gerust met 06-20908151.

WhatsApp chat