• +3185 130 1935

IT Business Consultant – IJB Groep (vervuld)

IT Business Consultant – IJB Groep (vervuld)

IT Business Consultant – IJB Groep (vervuld) 600 450 L’Invitée

LEMMER – IJB Groep is marktleider in Nederland in het leveren van prefab heipalen, funderingsbalken, betonmortel en andere betonproducten. Het bedrijf is dé totaalontzorger waar het gaat om funderingsconstructies en is een veelzijdige funderingsspecialist. Meer dan 50 jaar geschiedenis heeft doen bewijzen dat IJB Groep een begrip in de branche is. Sinds de oprichting heeft IJB Groep met een innoverend product en vooruitziende blik een stevige groei doorgemaakt.

Alle facetten, van ontwerp tot en met realisatie, zijn gebundeld binnen één uniek bedrijf. De IJB Groep combineert kennis en vakmanschap op het gebied van geotechniek, productie en uitvoering. De IJB Groep is opgebouwd uit zes werkmaatschappen en deze vullen elkaar op een unieke wijze aan.

IJB Groep heeft vestigingen in Lemmer, Emmeloord, Kampen en Lelystad en zo’n 300 medewerkers. Door voortdurende te innoveren, handhaaft IJB Groep haar koploperspositie in de markt en blijft ze een bron van inspiratie voor haar relaties en medewerkers. Hierbij zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap belangrijke kernwaarden.

De groeiende klantenkring bestaat uit vooraanstaande projectontwikkelaars, aannemers, heibedrijven, ingenieursbureaus, ontwikkelende bouwers en

overheden. IJB Groep heeft oog voor omgeving en relaties en heeft een sterke klantenkring als fundering voor de toekomst.

Bij IJB Groep staat MVO hoog aangeschreven. Dit betekent dat IJB Groep haar verantwoordelijkheid neemt voor haar medewerkers, de samenleving en circulair bouwen. Een belangrijk thema binnen MVO is duurzaamheid. De IJB Groep wil actief bijdragen aan duurzame ontwikkelingen met oog voor People, Planet en Profit.

Het streven is de bedrijfsprocessen verder te verduurzamen en het gebruik van grondstoffen en belasting van milieu te beperken. Nu al zorgt een lean bedrijfsvoering voor minder verspilling. Ook is er aandacht voor grondstoffen en energie. Verder staat zorg voor goede, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden hoog op de agenda. Met deze visie inspireert IJB Groep zowel haar klanten als de gehele bedrijfstak.

In opdracht van IJB Groep zijn wij ter uitbreiding van het IT-team (4 fte) op zoek naar een zelfstandige collega in de rol van IT Business Consultant.

Functieomschrijving

In deze functie ben jij medeverantwoordelijk voor de applicaties als JDE Edwards, MS Project, een intern ontwikkelde applicatie en Oracle BI. Jij draagt actief bij aan diverse verbeterprojecten, jij verzorgt samen met gebruikers rapportages, ook ben jij medeverantwoordelijk voor documentatie en handleidingen. Jij onderhoudt contact met leveranciers en neemt deel aan diverse interne overlegvormen en gebruikersgroepen.

Jij inventariseert gebruikerswensen en identificeert mogelijkheden om met IT- oplossingen bij te dragen aan procesverbetering voor het verhogen van de efficiency, effectiviteit en verduurzaming van bedrijfsprocessen.

Jij adviseert het management proactief over de ontwikkelingen op IT-gebied en een optimaal gebruik van de bestaande IT-systemen, waarbij jij eenduidige IT-oplossingen weet te creëren.

Jij initieert en coördineert samenwerking tussen de verschillende afdelingen proactief, over de ontwikkelingen op IT-gebied en daarmee een optimaal gebruik van de bestaande IT-systemen. Jij monitort goed functioneel gebruik van IT-systemen door het kennisniveau regelmatig te peilen en waar nodig te laten updaten.

Jij bent een bruggenbouwer en jij voegt waarde toe door inzet van IT-kennis en kennis van business processen. Het is belangrijk dat jij goed kunt samenwerken, jij bent de schakel tussen IT en de rest van de organisatie.

Kandidaat profiel

  • Een minimaal afgeronde, relevante ICT-opleiding op HBO-/WO niveau;
  • Zo’n 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een
    technische omgeving;
  • Ervaring op gebied van ERP en affiniteit met productie- en logistieke processen (daarbij is ervaring met JDE Oracle een pré);
  • Jij overziet snel belangen en hebt ervaring met het in kaart brengen van complexe bedrijfsprocessen en kunt deze vertalen naar de IT-organisatie;
  • Jij bent bekend met trends en actuele ontwikkelingen op het gebied van IT en jij levert een actieve bijdrage aan de verduurzaming van IT in het kader van MVO;
  • Jij bent resultaatgericht, proactief en beschikt over analyserend vermogen;
  • Jij bent nauwkeurig, collegiaal en beschikt over teamspirit;
  • Jij bent gedreven, ondernemend en hands-on ingesteld.

Aanbod

IJB Groep biedt jou een afwisselende en veelzijdige functie met bijbehorende verantwoordelijkheden met ruimte voor ontwikkeling, groei en specialisatie. Er heerst een prettige werksfeer in een professioneel en groeiend bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden. IJB Groep vindt het belangrijk dat jij gezond, veilig en prettig jouw werk kunt doen. Dat betekent dat er wordt omgekeken naar elkaar en dat jij de kans krijg jou zelf te ontwikkelen. Verder vinden ze het belangrijk om jouw meningen, ervaringen en ideeën te horen. Daarnaast wordt er van jou verwacht dat jij jou collegiaal opstelt en dat jij meewerkt aan de ambitie om goed voor de omgeving en het milieu te zorgen. Neem voor meer informatie over IJB Groep, de functie en de goede arbeidsvoorwaarden gerust contact met ons op.

Reageren
IJB Groep werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’Invitée. Neem voor meer informatie inzake de functie, procedurele vragen of het sturen van jouw sollicitatie contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel gerust met 06-20908151.

WhatsApp chat