• +3185 130 1935

Data Analist – FENOR energie

Data Analist – FENOR energie

Data Analist – FENOR energie 600 450 L'Invitee

FENOR energie levert stroom en gas aan consumenten en bedrijven in Nederland. Als betrouwbare energieleverancier willen zij het haar klanten eenvoudig maken. Toegankelijkheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

FENOR is gevestigd in Heerenveen en opgericht in 2012 en sindsdien uitgegroeid tot een serieuze speler op de energiemarkt met een hecht team (20 fte) van ervaren professionals uit de energiesector. Ze combineren de flexibiliteit en benaderbaarheid van een kleine organisatie met de expertise en slagkracht van een grote organisatie. Hierdoor kan FENOR haar klanten de service bieden die er van ze wordt verwacht.

Wat het team van FENOR verbindt is het doel om een bijdrage te leveren aan een slimmer, schoner en duurzamer Nederland. De speerpunten waar men met elkaar voor staat zijn voor altijd leveren, aantrekkelijke tarieven, openheid en eenvoud.

De cultuur binnen FENOR is open, sfeervol en informeel. Het team is niet te groot en niet te klein, maar precies goed. Iedere dag wordt er hard gewerkt om er voor te zorgen dat ze weer een stapje dichterbij komen om het doel te bereiken van eens slimmer, schoner en duurzamer Nederland.

Binnen de organisatie is er een plek vrijgekomen in de rol van een Data Analist en daarom zijn wij voor FENOR op zoek naar een nieuwe collega.

Functieomschrijving

Als Data Analist help jij FENOR bij het realiseren van haar ambities. Jij helpt jouw collega’s met de juiste data en genereert waardevolle inzichten door jouw data driven mindset. Jij analyseert de data en trends, legt verbanden en vertaalt deze naar kansen die bijdragen aan optimalisatie voor de organisatie in dashboards. Jij bent (mede) verantwoordelijk voor tijdige en volledige rapportages die worden gebruikt als stuurinformatie en jij draagt bij aan het automatiseren van rapportages en analyses. In deze functie rapporteer jij rechtstreeks aan de Business Controller en naast jouw zelfstandigheid ben jij ook in staat om jouw collega’s uit te dagen en doelen te bereiken. Jij bent energiek en toe aan een nieuwe uitdaging en volgende stap in jouw carrière.

Kandidaat profiel

  • Jij hebt een afgeronde HBO bachelor bijvoorbeeld in de richting Economie, Econometrie, Wiskunde of Bedrijfskunde;
  • Jij hebt enkele jaren ervaring als Data Analist;
  • Jij hebt een hands-on mentaliteit, bent analytisch zeer sterk onderlegd en jij hebt lef;
  • Jij hebt een goede beheersing van SQL, jij hebt ervaring met BI tools en daarnaast is kennis van Linux een pré;
  • Jij kan goed zelfstandig en proactief te werk gaan, jij bent een zelfstarter en komt met eigen initiatieven;
  • Jij bent resultaatgericht en communicatief uiterst vaardig.

 Aanbod

FENOR biedt jou een uitdagende baan en een ambitieuze werkomgeving waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen met een maatschappelijk doel namelijk een bijdrage te leveren aan een slimmer, schoner en duurzamer Nederland. Het salaris voor deze functie ligt op maximaal € 3.300,- bruto per maand. Neem voor meer informatie over de verdere arbeidsvoorwaarden contact met ons op.

Reageren
FENOR werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’INVITÉE. Neem voor meer informatie inzake de functie en procedurele vragen contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel met 06-20908151.

WhatsApp chat