• +3185 130 1935

Vestigingsdirecteur Gorredijk – Van Wijnen (gesloten)

Vestigingsdirecteur Gorredijk – Van Wijnen (gesloten)

Vestigingsdirecteur Gorredijk – Van Wijnen (gesloten) 600 450 L’INVITÉE

GORREDIJK – Van Wijnen is ervan overtuigd dat bouwen meer is dan het realiseren van een gebouw alleen. Betrokkenheid bij de uiteindelijke gebruikers van de gebouwen levert werken op die ‘leven’, waar mensen zich thuis voelen en kunnen groeien. Dat is waar Van Wijnen zich hard voor maakt.

Van Wijnen kent een decentrale structuur met meerdere regio’s en vestigingen, waar ondernemerschap en persoonlijke groei voorop staan. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, hoge betrokkenheid en sterke onderlinge verbinding. Van Wijnen heeft een landelijke dekking, 25 vestigingen en ruim 2.000 medewerkers. Van Wijnen is dicht bij haar klanten georganiseerd.

Elke dag samen bouwen aan een ruimte voor een beter leven is wat Van Wijnen doet. Door te initiëren, ontwikkelen, realiseren en beheren van projecten, producten en diensten in de domeinen, wonen, zorgen, leren, recreëren en werken. De bouwmarkt is sterk in ontwikkeling en biedt volop nieuwe kansen. De vraag verandert en vraagt om klantgerichtheid, snelle time-to-market en een scherp oog om uitdagingen om te zetten in een strakke organisatie en efficiënte processen. Van Wijnen heeft de ambitie om als ontwikkelende bouwer, met sterk regionaal ondernemerschap, verder te groeien en kansen te verzilveren.

Van Wijnen Gorredijk heeft een stevige regionale marktpositie, een duidelijke visie en is stabiel en succesvol. Samen met ruim 100 bevlogen en betrokken collega’s bouwen ze vanuit de vestiging samen aan ruimte voor een beter leven.

De vestiging kent langdurige relaties met haar opdrachtgevers en is een gerenommeerd ketenpartner. De komende jaren ligt de focus met name op het blijvend aansluiten bij de behoefte en vraag van haar klanten, het initiëren en innoveren van passende oplossingen en op continuering en verbetering van het proces en resultaat.

Met het doorgroeien van de huidige vestigingsdirecteur binnen de organisatie zijn wij in opdracht van Van Wijnen op zoek naar een bevlogen en bekwame opvolger.

Functieomschrijving

In de rol van vestigingsdirecteur ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de vestiging in Gorredijk. Jij bent complementair aan de commercieel directeur en samen geef jij op een ondernemende en gedreven wijze sturing en leiding aan het bouwbedrijf. Jij hebt een sterke persoonlijkheid en jij vindt het belangrijk om van toegevoegde waarde in de regio te zijn. Jij bent een verbinder waar mensen graag voor en met werken.

Binnen de organisatie neem jij het voortouw en bouw jij samen met jouw mensen aan een efficiënte organisatie. Jij bent in staat duurzame relaties en samenwerkingsverbanden in de regio te bewerkstellingen en zorgt dat jij herkenbaar aanwezig in de markt bent. Jij bent een authentieke leider die eager is om elke dag het beste uit zichzelf en het team te halen.

Jouw focus ligt op het aansturen van de interne organisatie. Jij bent betrokken vanaf het eerste klantcontact naar de contractfase (tenders/prijsvorming/planontwikkeling) evenals bij de voorbereidings- en uitvoeringskant. Jij bent verantwoordelijk voor het strategisch plan, de visie, een goed gevulde orderportefeuille en daarmee de bedrijfsresultaten van de vestiging.

Teamontwikkeling staat bij jou voorop en jij weet dan ook mensen op alle niveaus te enthousiasmeren en inspireren. Daarnaast beschik jij over executiekracht op het implementeren van landelijke thema’s en speerpunten.

Wij zijn op zoek naar een directeur met een gezonde en zakelijke duidelijkheid die mensen aanspreekt op hun verantwoordelijkheden en ondernemerschap. Vanuit deze duidelijkheid ben jij in staat een optimale organisatie neer te zetten waarin medewerkers hun talenten optimaal kunnen inzetten, ontwikkelen en op de juiste plek neer te zetten waar ze het beste tot hun recht komen. Wij zijn op zoek naar een bouwer die liefhebber is van het spel. 

Kandidaat profiel

  • WO werk- en denkniveau en een afgeronde HBO bachelor Bouwkunde en/of aangevuld met bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde;
  • Jij bent een ervaren bouwprofessional en bekend met zowel de bestaande bouw als nieuwbouw;
  • Jij bent een echte verbindingsofficier die op hoog niveau schakelt en acteert;
  • Jij hebt een sterke persoonlijkheid;
  • Jij bent ondernemend, hebt de gunfactor en jij beschikt over een duidelijke visie die jij op een inspirerende manier weet over te brengen aan zowel de klanten als het team;
  • Jij bent omgevings- en organisatiesensitief;
  • Jij bent eager en hebt een winnaarsmentaliteit;
  • Jij beschikt over goede management skills en een empathisch vermogen;
  • Jij bent analytisch en gericht op logische structuren en werkprocessen.

Aanbod

Van Wijnen heeft jou veel te bieden zoals een inspirerende omgeving en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Van Wijnen is één van de beste werkgevers van Nederland met het keurmerk Worldclass Workplace van Effectory. Bij Van Wijnen wordt er samengewerkt aan ruimte voor een beter leven. Dat zie je terug in wat ze doen, maar ook in wie ze zijn: oprecht, gedreven en grensverleggend. Daardoor hebben zij jou veel te bieden, zoals  volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Jij bent meer dan welkom op één van de 25 vestigingen.

Reageren
Van Wijnen werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’INVITÉE. Neem voor meer informatie inzake de functie en procedurele vragen contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel met 06-20908151.

WhatsApp chat