• +3185 130 1935

Inside Sales Specialist Germany – Van Vuuren (vervuld)

Inside Sales Specialist Germany – Van Vuuren (vervuld)

Inside Sales Specialist Germany – Van Vuuren (vervuld) 600 450 L'Invitee

GROU – Van Vuuren in Grou is al sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van utiliteitsdeuren in Europa. Met de focus op flexibiliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid levert van Vuuren een kwalitatief, duurzaam en hoogwaardig product. De wil om de beste te zijn en onderscheidend in operational excellence, zit diep in het DNA van het bedrijf verankerd. Van Vuuren is een snel groeiend en ambitieus bedrijf. Met een hecht team van zo’n 75 medewerkers wordt er hard gewerkt aan de internationale groei.

Van Vuuren wil Europees voorloper zijn in het produceren en ontwikkelen van functionele, gecertificeerde utiliteitsdeuren en streeft ernaar om complete deurconcepten te leveren inclusief kozijn en hang- en sluitwerk.

De komende jaren ligt de focus op het vergroten van het marktaandeel in Duitsland. Om deze groei te realiseren zijn wij in opdracht van Van Vuuren op zoek naar een nieuwe collega voor de Duitse organisatie Van Vuuren Türen GmbH.

Functieomschrijving
Als Inside Sales zorg jij er samen met jouw team voor dat het verkoopproces in Duitsland in uitstekende banen wordt geleid. Jij bent de schakel tussen de klant en de interne organisatie.

Eén van jouw belangrijkste taken in deze spilfunctie is het opbouwen en onderhouden van vaste en nieuwe relaties. Daarnaast handel jij alle voorkomende verkoop-gerelateerde vragen af. Jij werkt nauw samen met de buitendienst en jij zorgt voor een goede afstemming met de afdeling marketing. Jij schakelt jouw collega’s van de afdelingen operations en R&D in voor specialistische vragen. In deze functie heb jij veel telefonisch contact met de klant, jij spreekt alle specifieke technische wensen door, maakt offertes en coördineert het proces.

Vanzelfsprekend kwalificeer jij leads en verkoopkansen en werk jij aan het optimaliseren van het salesproces. Jij stelt gezamenlijke omzetdoelstellingen om de ambitie van Van Vuuren Türen GmbH waar te maken.

Samen met de werkvoorbereiding, salesmanager en technisch adviseur vorm jij het team voor de Duitse markt. Jij rapporteert in deze functie aan de sales manager. Dit betreft een uitdagende en interessante functie met perspectief om verder mee te groeien met de Duitse organisatie.

Kandidaat profiel

  • HBO commercieel opgeleid;
  • Een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Duitse taal, dus op professioneel niveau;
  • Ambitieus en leergierig;
  • Commercieel en doortastend;
  • Sociaal/communicatief assertief, vlot in klantcontact en empathisch in jouw handelen;
  • Jij bent een teamplayer;
  • Helicopterview en analytisch;
  • Interesse in en affiniteit met techniek;
  • Jij hebt het vermogen om verbeteringen te signaleren op basis van de klantbehoefte (zowel de interne als externe klant).

Aanbod
Van Vuuren biedt jou een uitdagende en ondernemende functie binnen een enthousiast, informeel team in een snel groeiend bedrijf. Jij komt te werken in een dynamische omgeving waarbij openheid, betrokkenheid en ontwikkeling centraal staan. Wil jij ook een trotse bijdrage leveren aan een prachtig product? Neem dan voor meer informatie over Van Vuuren, de functie en de goede arbeidsvoorwaarden contact met ons op.

Reageren
Van Vuuren werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’INVITÉE. Neem voor meer informatie inzake procedurele vragen contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel met 06-20908151.

WhatsApp chat