• +3185 130 1935

Ervaren Relatiebeheerder – Van der Wal administratie & advies (fulfilled)

Ervaren Relatiebeheerder – Van der Wal administratie & advies (fulfilled)

Ervaren Relatiebeheerder – Van der Wal administratie & advies (fulfilled) 600 450 L'Invitee

Van der Wal administratie & advies is dé specialist voor administratie en strategisch advies.

Ruim 13 jaar geleden richtte directeur/eigenaar Sjoerd van der Wal het bedrijf op welke inmiddels is uitgegroeid met een vaste klantenkring en een hecht team. Het Friese en nuchtere kantoor is een begrip in de regio en richt zich hoofdzakelijk op de MKB sector.

Persoonlijk contact met de klant staat voorop en er wordt waarde gehecht aan een lange termijn relatie. Van der Wal administratie & advies staat bekend om de specialistische kennis en inhoud van het vak en staat dichtbij de ondernemer. Daarnaast wordt er gekozen voor kwaliteit en continuïteit door de aansluiting keurmerk NOAB.

Klanten kunnen terecht voor financiële administratie, salarisadministratie, aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, de jaarrekening en tussentijdse overzichten en prognoses. Kenmerkend voor de manier van werken is de informele, laagdrempelige benadering en aanpak op maat.

Om de toenemende vraag en ambitie te verwezenlijken zijn wij ter versterking van het huidige team (3 collega’s) op zoek naar een nieuwe collega in de rol van een Ervaren Relatiebeheerder / Gevorderd Assistent Accountant. Jij werkt nauw samen met de directeur/eigenaar.

Functieomschrijving
In deze functie beheer jij jouw eigen klantenportefeuille van MKB ondernemers. Jij bent het aanspreekpunt voor collega’s en jij adviseert klanten. Jij stuurt het team functioneel aan om het werk tijdig, kwalitatief en goed te realiseren. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de planning.

Jij stelt (complexere) jaarrekeningen en tussentijdse rapportages samen en deze bespreek jij met klanten. Daarnaast vul jij belastingaangiften en overige formulieren in. Jij werkt strategische adviezen uit voor de klant,  bijvoorbeeld op het vlak van bedrijfsvoering, administratief, financieel en fiscaal vlak. Jij draagt zorg voor kwaliteitscontrole van het werk.

Verder blijf jij op de hoogte van trends en relevante wettelijke marktontwikkelingen op fiscaal, boekhoudkundig en ICT vlak. Jij signaleert behoeften van klanten en schakelt daar, in overleg, de benodigde expertise voor in. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het aandragen van nieuwe klanten d.m.v. acquisitie en netwerken.

Kandidaat profiel

  • HBO opgeleid in de richting accountancy/bedrijfseconomie;
  • Minimaal 5-10 jaar ervaring in het brede werkveld van een middelgrote accountant;
  • Ondernemende adviseur en commerciële instelling;
  • Teamplayer;
  • Leidinggevende capaciteiten;
  • Eerlijk en oprecht;
  • Overtuigingskracht;
  • Sociaal en communicatief zeer vaardig;
  • Ervaren met ICT systemen en rapportage tools.

Aanbod
Van der Wal administratie & advies biedt jou een volgende stap in jouw loopbaan. Jij komt te werken in een open cultuur met een nuchter en betrokken team. Het betreft een gevarieerde en uitdagende functie waarbij jij een belangrijk onderdeel bent van de groei van het kantoor. Neem voor meer informatie over de goede arbeidsvoorwaarden contact met ons op.

Reageren
Van der Wal administratie & advies werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’INVITÉE. Neem voor meer informatie inzake procedurele vragen contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel met 06-20908151.

WhatsApp chat