• +3185 130 1935

Salarisadviseur – Anema Salaris & Advies (fulfilled)

Salarisadviseur – Anema Salaris & Advies (fulfilled)

Salarisadviseur – Anema Salaris & Advies (fulfilled) 600 450 L'Invitee

Anema Salaris & Advies is specialist in salarisadministratie en personeelsadvies met vestigingen in Grou en Reduzum. Met meer dan 25 jaar aan ervaring is Anema de ideale partner voor het MKB en worden ondernemers, accountants en HR professionals met aandacht ontzorgt.
Anema biedt haar klanten een totaalpakket, hanteert korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid. Anema staat bekend om haar geavanceerde salarissysteem. Daarnaast is Anema goed op de hoogte met onderwerpen zoals arbeidsrecht, sociale verzekeringen en loonbelasting. Anema is bekend met actuele wijzigingen in wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat haar klanten ook de laatste adviezen opvolgen. Anema wordt gewaardeerd vanwege haar snelheid, flexibiliteit en adequate manier van werken en het actief meedenken met haar klanten.

Anema Salaris & Advies is een Fries, nuchter en modern kantoor. De sfeer onderling is te omschrijven als ontspannen en met de nodige humor.

De huidige organisatie is toe aan een volgende stap en dit maakt dat L’Invitée in opdracht van Anema Salaris & Advies op zoek is naar een nieuwe collega voor de rol van Salarisadviseur ter aanvulling van het huidige team van zes collega’s.

Functieomschrijving

Als Salarisadviseur bij Anema Salaris & Advies ben jij verantwoordelijk voor een eigen portefeuille en daarmee ben je het aanspreekpunt voor jouw toegewezen klanten. Op basis van jouw opleiding en ervaring ben jij een volwaardig gesprekspartner en allround adviseur voor klanten op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Jij levert met jouw collega’s een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de organisatie. Jij krijgt vrijheid in jouw werk binnen de vanzelfsprekend gestelde kaders.

Jij verzorgt zelfstandig complexe salarisadministraties, jij adviseert klanten en jij signaleert adviesbehoeften. Jij hebt kennis van cao’s en arbeidsvoorwaarden. Vanzelfsprekend ben jij communicatief uiterst vaardig

Jij bent toe aan een volgende stap in jouw carrière waarbij jij jouw opgedane kennis en kunde kunt gaan inzetten voor een rol als Salarisadviseur waarbij jij 50% operationeel bent en 50% adviserend en dus klanten en prospects actief op zoekt. Verder lever jij een proactieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en positionering van Anema Salaris & Advies.

 

Kandidaat profiel

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Een vakopleiding VPS, PDL is een pré (of bereid om je hierin te ontwikkelen);
  • Kennis van arbeids-en sociaal juridisch terrein spreekt ons aan;
  • Een energieke en overtuigende persoonlijkheid;
  • Kwaliteitsbesef en resultaatgericht;
  • Jij bent klantgericht en hebt een sterke commerciële drive.

Aanbod

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Neem voor meer informatie inzake de voorwaarden gerust contact op met ons.

Reageren
Anema Salaris & Advies werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’Invitée. Neem voor meer informatie inzake procedurele vragen contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel met 06-20908151.

WhatsApp chat