• +3185 130 1935

Vestigingsleider/Commercieel Adviseur – SelektHuis (vervuld)

Vestigingsleider/Commercieel Adviseur – SelektHuis (vervuld)

Vestigingsleider/Commercieel Adviseur – SelektHuis (vervuld) 600 450 L’Invitée

AMERSFOORT – Vol passie bouwt SelektHuis de droomhuizen voor haar klanten. Met liefde voor het vak en aandacht voor elk detail.

SelektHuis is een marktleidende organisatie maar heeft de charme van een klein bouwbedrijf. Vanuit 6 vestigingen door het land bouwen 250 medewerkers letterlijk en figuurlijk aan unieke, luxe vrijstaande woningen van hoogwaardige kwaliteit voor de particuliere markt. Dit alles binnen een doordacht en succesvol bouwsysteem.

SelektHuis is onderdeel van de Nieuwenhuis Groep. De cultuur is no-nonsense zoals je dat mag verwachten van een familiebedrijf. De focus ligt op vooruitgang, duurzaamheid en innovatie. Je zult je al snel thuis voelen door de informele werksfeer waar ruimte is voor humor, gemoedelijkheid en gezelligheid. Respect, daadkracht, resultaatgerichtheid en je verantwoordelijkheid nemen, zijn de kernwaarden die de bedrijfsvisie bepalen en dat ga je merken in je dagelijkse werk.

Ter versterking van het team is L’Invitée in opdracht van SelektHuis op zoek naar een ervaren Commercieel Adviseur Vrijstaande Woningbouw.

Functieomschrijving

Als Commercieel Adviseur bij SelektHuis help jij de droom van de opdrachtgevers te verwezenlijken door de klant te begeleiden bij de aankoop van een op maat gemaakte luxe vrijstaande woning. Je bent werkzaam vanuit de vestiging in Amersfoort en werkt nauw samen met jouw directe collega Commercieel Adviseur en het team op de vestiging, waaronder de uitvoering en werkvoorbereiding.

Van a tot z ben jij betrokken bij het gehele bouwproces. Je denkt proactief met de klant mee om zo aan alle woonwensen te kunnen voldoen en ontvangt jouw (potentiële) klanten in de showroom in Amersfoort. Op jaarbasis behandel je gemiddeld zo tussen de 20 en 30 trajecten welke een daadwerkelijke opdracht worden en daarnaast voer je gesprekken met potentiële klanten.

Het team waarin je werkt bestaat in totaal uit 12 andere Commercieel Adviseurs die vanuit de 6 verschillende vestigingen werkzaam zijn. In deze functie ben je omzet- en resultaatverantwoordelijk en rapporteer je rechtstreeks aan de Commercieel Directeur.

Functieinhoud

 • Je informeert en adviseert potentiële opdrachtgevers over de mogelijkheden binnen het bouwconcept;
 • Je verkoopt luxe vrijstaande woningen aan particulieren;
 • Je begeleidt de opdrachtgever tijdens het gehele bouwproces;
 • Je bent aanwezig bij openhuizen, informatie- en opendagen.

Profiel

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare succesvolle ervaring (minimaal 15 jaar) binnen de commercie in de particuliere woningbouw;
 • Ondernemend en commercieel sterk gedreven;
 • Betrokken en sociaal;
 • Klantgericht, proactief en communicatief sterk;
 • Oprecht, collegiaal en klantgericht;
 • Woonachtig in het midden van het land;
 • Bereidheid om in de avonduren te werken.

Aanbod

SelekHuis biedt jou een uitdagende functie binnen een organisatie waar een gezellige sfeer heerst en waarbij de cultuur open is. Als nieuwe collega krijg je een inwerktraject om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij SelektHuis. Het betreft een fulltime functie en je kunt rekenen op een uitstekend markconform salaris en overige emolumenten zoals een auto van de zaak, aantrekkelijke collectieve verzekeringen en een premievrij pensioen. Neem voor meer informatie over de voorwaarden gerust contact met ons op. De vervolggesprekken vinden plaats in de week van 1 juni.

Reageren
SelektHuis werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’Invitée. Neem voor meer informatie contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu of bel met 06-20908151.

WhatsApp chat