• +3185 130 1935

Project Manager – MarEtec (vervuld)

Project Manager – MarEtec (vervuld)

Project Manager – MarEtec (vervuld) 600 450 L’Invitée

AKKRUM – MarEtec is specialist op het gebied van zonnepanelen in Nederland en België met een jaarlijkste afzet van circa 35.000 zonnepanelen.

MarEtec is vanaf het begin van de zonnepanelenmarkt actief in Nederland en heeft daardoor veel ervaring met verschillende en bijzondere projecten. Door haar schaalgrootte is MarEtec in staat om rechtstreeks zonnepanelen en andere componenten te importeren bij fabrikanten zonder tussenhandel. MarEtec werkt met eigen installatieteams waardoor de lijnen kort zijn en de kwaliteit van de montage van hoog niveau is.

Vanuit Akkrum worden klanten uit verschillende doelgroepen zoals de zakelijke markt, agrarische markt en installatiebedrijven in de Benelux bedient. MarEtec beschikt over een distributienetwerk van lokale installateurs.

Momenteel staat MarEtec voor een professionaliseringsslag. Na een periode van consolidatie wordt er nu met een gewijzigd management de stap gemaakt naar groei.

MarEtec is een solide bedrijf. De actuele onderhoudscontracten die MarEtec heeft betekenen een gezonde inkomensstroom tot 2030. MarEtec streeft voor de komende jaren naar een beheersbare en gecontroleerde groei van haar activiteiten om zo een goede basis voor de toekomst te leggen.

Naast MarEtec zal je af en toe ook werken voor het zusterbedrijf SunUnited. SunUnited is een investeerder in zonnepanelen, die het haar klanten makkelijk maakt met een constructie waardoor klanten niet zelf hoeven te investeren maar wel volop profiteren.

Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de verdere professionalisering en groei van MarEtec. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s, waaronder een Project Manager.

Functieomschrijving
Als Project Manager ben jij na de verkoop verantwoordelijk voor de projecten van advies (haalbaarheidsstudie) tot exploitatie (realisatie). Dit houdt in dat jij het gezicht bent voor de klanten en het project zowel voorbereidt als ondersteuning biedt bij de uitvoering. Hierdoor heb jij een zeer afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is.

Als specialist heb jij werkervaring opgedaan met technische installaties en heb jij ervaring in sales en projectmanagement. Je bent in staat business cases te berekenen, subsidies aan te vragen, klanten te adviseren en projecten voor te bereiden. Jij bent rekenkundig sterk en hebt een goed ontwikkeld kwantitatief en financieel inzicht. Jij doorziet verbanden, houdt overzicht en ziet snel welke gevolgen beslissingen op detailniveau hebben voor het grotere geheel. Je kunt potentiële kansen en risico’s signaleren en vertalen naar concrete handelingen.

Functieinhoud

 • Onderhouden van contacten met klanten, leveranciers en partners;
 • Verantwoordelijk voor de planning;
 • Zorgdragen voor een goede samenwerking op locatie;
 • Verantwoordelijk voor het budgetbewaking en risico’s;
 • Oog voor verbetering en efficiency;
 • Sturen op kwaliteit in relatie tot kosten en klanttevredenheid.

Profiel

 • Affiniteit met duurzame technieken;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring in de realisatie van duurzame installatie projecten;
 • Naast brede kennis van technische  kennis van E-installaties een pré;
 • Proactief en oplossingsgericht;
 • Ervaring in projectmanagement;
 • Goede leidinggevende en aansturende capaciteiten;
 • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod
MarEtec biedt jou een uitdagende functie binnen een professioneel en enthousiast team in een dynamische, duurzame branche met voldoende ruimte om initiatieven te tonen. Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanuit de organisatie is er voldoende ruimte en ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen. Neem voor meer informatie over de voorwaarden gerust contact op.

Reageren
MarEtec werkt voor de invulling van deze vacature exclusief samen met L’Invitée. Neem voor meer informatie contact op met Alida de Boer via alida@linvitee.eu.

WhatsApp chat